hem franksten famflimmer farfarminns
smartkontaktahalsokungahusetLista

Familjen Flimmer

- en helt vanligt ovanlig familj

Välkomna in i stugvärmen och stifta närmare bekanskap med FAMILJEN FLIMMER.
Passa på att lära känna några av personerna i denna storslagna familj.

Först har vi pappa Albert, expert på visdomsord. Albert har för övrigt en morbror som är ridande polis på en grön häst i New York.
Albert är gift med Albertina som i sin tur är en yngre syster till Dr Kurberg, alltså mig själv.
Albertina är en modern kvinna som ser jämställdheten lika viktig som att Malmö FF ska vinna guld varje fotbolssäsong.
Ett av hennes stora intressen, förutom då raserade Fi och MFF, är sömnad. Albertina är också ordförande för Knickarps Syförening Tråckla Fort och helt naturligt förkortat till KSTF.

Sönerna är som barn är mest, fladdriga, men väl etablerade i det svenska samhället. Storsonen, Albert d.y., är tandläkare och älskar rejäla rotfyllningar. Bedövning är skit och därför håller han på utveckla/forska fram, den smärtfria rotfyllningen. Han kan också blåsa eko-ljud med vänster näsborre, något som uppskattas vid festliga tillfällen.
Albert d.y. är gift med Amore. Hennes romantiska drömmar kanske vi får ta del av längre fram i blogglivet.

Albert d.y.y., jobbar som rimsmed och är inne i slutfasen av ett smedlexikon för rimsmeder. Han målar alltså världen med ord och kan också framkalla eko-effekten, fast med höger näsborre. Albert är också styrkelyftare och älskar kånka på ryska traktorer. Hans älskade heter annars Amrekord och sportar för det mesta.
"Ingen i Fi kan slå en 40-meters krossboll på läppen. Det är skit", säger hon. Ja, så finns det kottar också, mer senare, kanske.
Låt stå! Hälsningar Dr Kurberg
 

 

Copyright © Dr Kurberg