hem franksten famflimmer farfarminns
smartkontaktahalsokungahusetLista


Dr.Kurbergs hustru Aristoteles i bantartagen

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

Bli trappoman. Så fort du ser en trappa. Fyll alla väskor, bagar, fickor, påsar, mössan med sten, grus, berg, makadamm, mera sand (gärna blöt), cement (torr), cement(våt), järnbitar, rör och betong. TRAVA. UPPFÖR. GÖR OM. IGEN och IGEN och IGEN. Trappan kan vara vilken som helst, bara det är en trappa. Gärna branta , tvära med bra spännvidd. Ta ut svängarna rejält så det känns i knäna. Pusta vid behov. Men stanna aldrig upp. Då infinner sig en tröghetsfaktor. Passa också på att bära på en järnvägssyll. Det är mycket bra. Använd munnen som greppverktyg vid behov. Avancerad TRAPPBANTNING är att använda allt PÅ EN GÅNG.

Så här säger dr Kurberg om TRAPPBANTNING:

”De vetenskapliga studier som jag genomfört vid universitetet i Heidelberg visat sig att TRAPPBANTNING är ett smart sätt att gå ner i vikt. Kromosomerna äter helt överraskande upp sig själv. De atomer som byggs upp med hjälp av texapp+D som i sin tur alstrar värme, gör att fettet smäller bort. Märk ordet ”smäller”. Detta är ett nytt rön jag kom på vid de fortlöpande studierna vid Folkuniversitetet i Kalmar.”  

Dr Kurberg planerar också utöka sin gedigna resekatalog med en HÄLSORESA till ”Trapporna i S:T Mary”. Copyright © Dr Kurberg